Deejay TV

Deejay TV

Watch Deejay live TV streaming. Deejay TV is a tv channel from Croatia. You can watch Deejay TV and all other programs of Deejay TV live online here. This the channel is accessible from any mobile devices. The user can also get alerts of these channels by subscribing to it.


Watch Deejay live TV streaming. Croatia TV channel

 Published on February 22, 2015, and last modified on 4 months ago.

5%

If this content of the channel does not display or the video player can't play. Please try again with This Alternate Link.

Due to differences in connectivity, there may be times where the live feed or live score does not update quickly; please refresh the page if you experience any issues.

Open the original page ☛ Click here.
Deejay TV
6
1 users
50
40
31
20
10

DJ AKADEMIJA

Prva je to hrvatska Dj škola pokrenuta 2005. koja je do sada obrazovala više od 600 polaznika u 20 generacija. Jedina je takva institucija u ovome dijelu Europe koja okuplja renomirane predavače za golemim iskustvom rada u klubovima i medijima poput Damira Ludviga (Astralis) Matije Lovreca ( TV Automagazin) , Ivana Pavlinića (Zabavni radio), Tomislava Svibena (deejay.hr) i Slavina Balena (Radio 101).

Direktor i pokretač cijelog projekta je Josip Ćurković, dugodišnji Dj, voditelj i glazbeni urednik koji je veći dio svoje karijere proveo i na Otvorenom radiju, a pokrenuo je između ostalog i portal www.deejay.hr te Radio i Televiziju Deejay.

Dj Akademija djeluje i humanitarno pa se tako krozu školu nesebično pruža mogučnost povoljnijeg upisa i pohađanja djeci hrvatskih branitelja kao i osobama s invaliditetom i posebnim potrebama.

Nastava traje 2 mjeseca i odvija se subotom poslijepodne, 13-18 sati a program podržavaju ured za kulturu grada Zagreba te Hrvatska glazbena unija.

Najveća prednost sustava leži u činjenici da i nakon završene nastave polaznici i dalje imaju promocije kroz nastupe u klubovima, ljetne turneje, predstvljanje u medijima i praktičnu nastavu na Radiju Deejay i Televiziiji Deejay koji su podrška cijelo prije, za vrijeme i nakon završetka Dj Akademije. Tu je i bookinga gencija kao i izdavačka kuća gdje se oni koje se odluče baviti i produkcijom mogu dodatno prezentirati i objaviti svoja izdanja.

Cilj  je potaknuti i afirmirati mlade zaljubljenike u glazbu na dodatni sadržaj i prenijeti im dio glazbene kulture.

Akademija je zamišljena kao edukacija i upućivanje u glazbu svih koje interesira takav vid komunikacije u današnjoj tehnološkoj civilizaciji. Krovna glazbena institucija, Hrvatska glazbena unija, daje strukovno pokroviteljstvo Akademiji što je od velike važnosti za napredak cijelog projekta.

Po završetku Akademije svi polaznici s dobivenim priznanjem mogu se učlaniti u HGU, kao pridruženi članovi, do ispunjavanja uvjeta za redovno članstvo. Prepoznavši značaj ove Akademije, nadalje, Technics i Panasonic  kao i Pioneer Hrvatska poduprli su projekt donacijama vrhunskog tehnološkog instrumentarija koji omogućava polaznicima najsuvremeniju naobrazbu.

Prva generacija školovanih DJ-a iznjedrila se u proljetnom turnusu 2005. godine sa 68 polaznika. Tijekom ljeta organizirana je velika Tuborg Green DJ Academy turneja za najdarovitije polaznike spomenutog tečaja koji su nastupili diljem Hrvatske, promovirajući na taj način osim Akademije i Hrvatsku u turističkim okvirima.

RADIO DEEJAY

je pokrenut 2000. godine s ciljem promicanja hrvatske elektronske glazbene kulture. Program prati iznimno jaku plesnu produkciju iz cijelog svijeta te domaća izdanja vezana za plesnu elektronsku scenu.

Upravo mi smo ti koji pravodobnim pristupom i organizacijom slušateljima i posjetiteljima dajemo mogućnost praćenja svih najnovijih svjetskih izdanja i zbivanja. U našem dosadašnjem radu napravili smo veliki iskorak prema budućnosti hrvatskih medija. Otvorili smo nove vidike komuniciranja te brzog i točnog praćenja aktualnih događaja. Cilj nam je biti središte takve glazbene kulture i poslovanja. S ponosom možemo naglasiti da smo 2005. god. pokrenuli smo prvu hrvatsku Deejay Akademiju, a uz to i televiziju, booking agenciju izdavačku kuću…

Želimo se u potpunosti posvetiti ovom vidu naobrazbe mladih ljudi.

RADIO DEEJAY zamišljen je i kao institucija koja će konačno legalizirati poslovanje disco klubova te svima pružiti mogućnost prvenstveno kvalitetnog rada i odabira.

DEEJAY TELEVIZIJA

Deejay Televizija je prva Hrvatska glazbena televizija namijenjena urbanoj glazbenoj kulturi te je važan  čimbenik u daljnjoj edukaciji mladih ljudi ali i svih onih koji kroz glazbu, kulturu i zabavu imaju priliku promovirati se, obrazovati i na kraju naći posao te se i dalje baviti glazbom.

Kroz Deejay Televiziju pravodobno rezentiramo naš cijelokupni rad  koji pruža mogućnost mladima ali i svim ostalim zaljubljenicima u glazbu da pokažu svoja znanja. Uz naše kadrove koji dolaze iz vodećih medija, program donosi dimenziju hrvatskom televizijskom prostoru koja je prije svega edukativnog karaktera kao pomoć i podrška djeci , mladima i svima koji se žele baviti glazbom.

Cilj nam je prošiti dostupnost programa i na sve kafiće te adekvatne klubove u hrvatskoj gdje se odvijaju glazbeni programi.

Povijest

1994. Radio Deejay piratski emitira program u eteru grada Zagreba

2000. Portal deejay.hr službeno na webu. Pokrenuto emitiranje Radija Deejay na internetu

2002. radiodeejay.hr dobiva priznanje časopisa “VIDI” za jednu od najboljih stranica u kategoriji

2004

  • Radio deejay dobiva 2. priznanje časopisa “VIDI” za jednu od najboljih stranica u kategoriji.
  • Radio Deejay u suradnji s Otvorenim radiom i Dancing Bearom objavio prvu Hrvatsku Cd        kompilaciju ” Spacetime ” za promociju mladih producenata na osnovu natječaja.
  • Radio Deejay emitirao program na zemaljskoj frekvenciji 90.3 i 101.8 MHz putem Radio Martina

2005.

  • Pokrenuta prva Hrvatska Dj Akademija koja je u prve 2 generacije brojala oko 70 polaznika u svakoj generaciji pod generalnim pokroviteljstvom ”Tuborg Green”.
  • Radio Deejay izdaje 2. cd kompilaciju ” The Fun starts here ” kojom promovira domaće producente elektronske glazbe.

2006. Radio Deejay objavio 3. cd kompilaciju za promociju domaćih producenata elektronske glazbe ” Funtastic summer cd ”

2007. Pokrenuta Deejay Televizija

2010. Deejay Televizija emitirala eksperimentalni program na zemaljskoj frekvenciji putem TV 4 R.

2017. Odrađena jubilarna 20. generacija Dj Akademije


Disclaimer: liveTVchannel is absolutely legal and contains only links to other websites on the Internet that make the embedded feature available like Youtube, Facebook, Filmon, Livestream, Dailymotion, ustream.tv... We do not host or upload any video/media files, liveTVchannel is not responsible for the legality of the content of other linked sites. If you have any legal issues please contact appropriate media file owners/hosters.

Top