Vallès Visió

Vallès Visió

Watch Vallès Visió live TV streaming. Vallès Visió is a tv channel from Spain. You can watch Vallès Visió and all other programs of Vallès Visió live online here. This the channel is accessible from any mobile devices. The user can also get alerts of these channels by subscribing to it.


Watch Vallès Visió live TV streaming. Spain TV channel

 Published on October 25, 2015, and last modified on 3 weeks ago.

5%

If this content of the channel does not display or the video player can't play. Please try again with This Alternate Link.

Due to differences in connectivity, there may be times where the live feed or live score does not update quickly; please refresh the page if you experience any issues.

Open the original page ☛ Click here.
Vallès Visió
8.7
3 users
51
42
30
20
10

Vallès Visió, la televisió digital pública del Vallès Oriental, és un canal gestionat pel Consorci Teledigital Mollet, integrat inicialment per 9 municipis de la zona sud del Vallès Oriental: Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Montornès del Vallès, La Llagosta, Montmeló, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles i Vallromanes. Tot i això: La Llagosta, Sant Fost de Campcentelles, Vilanova del Vallès i Santa Maria de Martorelles han sortit del projecte de televisió pública del Baix Vallès.

Va iniciar les seves emissions regulars el 25 de març de 2010, després d'emetre (en fase de proves) des del 19 de febrer. El primer mig any va rebre 100.000 visites. Amb la TDT va passar a arribar al Vallès Oriental i part de l'Occidental. El 2013, de manera paral·lela a l'acomiadament del dicrector, el mitjà va reduir el pressupost, el que va afectar al sou del 60% de la plantilla i l'horari, que es va reduir un 12%, passant a mantenir només deu programes de producció pròpia. Quan no emet producció pròpia ho fa a través de la Xarxa de Televisions Locals, on també hi col·laboren amb alguns reportatges locals.

Jordi Seguer, que era director del mitjà, va ser acomiadat el març del 2013 del Consorci Teledigital Mollet després de denunciar que hi havia censura als informatius de la cadena local.

Anys més tard, el 2015, la justícia va desestimar en un primer moment la demanda d'improcedència i nul·litat per l'acomiadament de Seguer, però el 2016 el TSJC va declarar la nul·litat de l'acomiadament i condemnà l'empresa a pagar-li 100.000 euros.

We have a few suggestions for you to find your favorite TV channel:

vallès visió tv vallès visió vallès visión tv valles visió mollet vallesvisio noticias valles visió


Disclaimer: liveTVchannel is absolutely legal and contains only links to other websites on the Internet that make the embedded feature available like Youtube, Facebook, Filmon, Livestream, Dailymotion, ustream.tv... We do not host or upload any video/media files, liveTVchannel is not responsible for the legality of the content of other linked sites. If you have any legal issues please contact appropriate media file owners/hosters.

Top