Radio Zeri

Radio Zeri

Watch Radio Zeri live TV streaming. Radio Zeri is a tv channel from Italy. You can watch Radio Zeri and all other programs of Radio Zeri live online here. This the channel is accessible from any mobile devices. The user can also get alerts of these channels by subscribing to it.


Watch Radio Zeri live TV streaming. Italy TV channel

 Published on May 24, 2019

If this content of the channel does not display or the video player can't play. Please try again with This Alternate Link.

Due to differences in connectivity, there may be times where the live feed or live score does not update quickly; please refresh the page if you experience any issues.

Open the original page ☛ Click here.
Radio Zeri
9
2 users
51
41
30
20
10

Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare me 11.o7.2010 nga ora 19.00 vetem ne program startues ku kesaj radio ja dhane besimin nje numer i madhe i miqesh,ndegjues dhe bashkatdhetare ane e mbane botes.Radio Zeri i Ilirides do te jete nje Radio e cila nuk do te kete cenzure , do te kete risi dhe programe per te gjitha moshat,nuk eshte me rendesi kush na ndegjon, i ri apo plak,per te gjithe do te kete diqka nga pak.

– Radio Zeri i Ilirides me studio qendrore gjendet ne Itali,me nje staf mjaft profesonial ku nga muaji shtatore do te mundeni edhe ju vete te vertetoni punen dhe profesonalitetin  tone.Nga kjo kohe Radio Zeri i Ilirides do te ngrite Zerin me emisone  te rregullta per te gjithe Juve.Motoja e Radio Zerit te Ilirides eshte: ne vendlindjen e sjellim me afer gjithmone,Muzika me e zgjedhur dhe me shqiptare tek ne tingellone.Me Radio Zerin e Ilirides me afer Vendlinjes jeni,ketu shume gjera mund te gjeni.Kjo Radio per momentin transmetohet vetem ne rrjetin e internetit dhe do te trasmetohemi edhe ne valet tokesore nga parteneret tane,gjitheashtu  se shpejti do te ndegjohmi edhe ne tere teritorin e Republikes se Kosoves dhe ne viset e tjera shqiptare.


Disclaimer: liveTVchannel is absolutely legal and contains only links to other websites on the Internet that make the embedded feature available like Youtube, Facebook, Filmon, Livestream, Dailymotion, ustream.tv... We do not host or upload any video/media files, liveTVchannel is not responsible for the legality of the content of other linked sites. If you have any legal issues please contact appropriate media file owners/hosters.

Top